Dakisolatie in Zeist

U zult geen spijt krijgen van het plaatsen van dakisolatie. Lees hieronder alles over de voordelen van dakisolatie, over de kosten en over de verschillende mogelijkheden. Onze dakdekker in Zeist kan u ook alles vertellen over dakisolatie in Zeist. Hij is gespecialiseerd in dakisolatie. Hij vertelt u precies hoe de isolatie van uw dak in zijn werk gaat. Ons telefoonnummer is 085 - 106 15 37. Bel ons gerust.

Dakisolatie: de voordelen

Het grootste voordeel van dakisolatie is besparing van kosten. De kostenbesparing waar u op uitkomt blijft een inschatting, maar kan zeker oplopen tot €800 op jaarbasis. Hierbij is uitgegaan van een gasprijs van 1 euro/m3. De uiteindelijke kosten die u bespaart bij dakisolatie in Zeist zijn natuurlijk afhankelijk van de daadwerkelijke gasprijs. Nog meer voordelen van dak isoleren zijn:

  • Uw wooncomfort gaat erop vooruit.
  • Het is een milieubewuste keuze, omdat er minder broeikasgas uitgestoten wordt.
  • De waarde van uw woning zal hoger worden.

Dakisolatie: kosten

U kunt uitgaan van kosten tussen de €1000 en €4500 voor het laten aanbrengen van dakisolatie in Zeist. Soms kunt u aanspraak maken op landelijke of regionale subsidies. Hierdoor zullen de kosten aanzienlijk minder zijn. Lees u goed in over deze subsidies. U moet aan bepaalde voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Voor het aanbrengen van alle soorten dak isolatie staan wij voor u klaar. Wij zijn een allround dakdekkersbedrijf en u kunt dan ook bij ons terecht voor alle soorten dakwerkzaamheden. Onze dakdekkers leveren kwaliteit, werken veilig, hebben een degelijke opleiding en veel ervaring met het plaatsen van dakisolatie in Zeist.

Dakisolatie binnenzijde

Dakisolatie aan de binnenzijde van uw platte dak toevoegen? Dit is een goede keus. Uw dak zal daarmee goed geïsoleerd worden. Het voordeel van dakisolatie aan de binnenzijde van uw schuine dak is dat de dakbedekking van uw dak niet verwijderd hoeft te worden en het geeft redelijk goede isolatie. Wanneer u uw zolder niet als studeerkamer of andere kamer gebruikt, dan kunt u ook voor zoldervloerisolatie kiezen. Dit biedt ook redelijk goede isolatie voor uw woning.

Dakisolatie buitenzijde

Een snelle manier om uw platte dak te isoleren is door dakisolatie aan de buitenzijde aan te brengen. Er worden dan platen op de bestaande dakbedekking gelegd. Dakisolatie aan de buitenzijde van uw schuine dak is een effectieve manier om uw dak te isoleren. De dakpannen gaan eraf, het isolatiemateriaal erop en de dakpannen er weer overheen. Wilt u een snelle oplossing voor uw schuine dak, dan kunt u termoparels, purschuim of glaswolvlokken overwegen. Dit wordt onder de dakbedekking gespoten ter isolatie.

Dakisolatie Zeist door Dakspecialist Vriezen B.V. laten uitvoeren

Onze dakdekkers zijn u graag van dienst. Direct een afspraak maken of eerst meer informatie nodig? Neem contact op via 085 - 106 15 37 of stel uw vraag via ons contactformulier.