Dakrenovatie Zeist

Wilt u uw dak laten inspecteren door een vakman, of wilt u deze laten renoveren? De dakdekkers van Dakspecialist Vriezen B.V. zijn er voor al uw dakrenovatieklussen in en rond Zeist. Neem contact met ons op via 085 - 106 15 37 of maak gebruik van het contactformulier om een offerte aan te vragen.

Functie dakrenovatie Zeist

Een goed onderhouden dak zorgt voor een hogere waarde van uw huis en een lagere energierekening. Een dak moet veel doorstaan, zeker met de Nederlandse weersomstandigheden. Door wind, vorst, zon, regen en sneeuw kan deze al snel slijten. Dit kan niet alleen leiden tot kleine beschadigingen, maar ook tot grote beschadigingen zoals aantasting van de dakconstructie of doorzakking.

Dakrenovatie is niet hetzelfde als dakreparatie. Bij dakrenovatie wordt er altijd iets vernieuwd aan het dak. U kunt met dakrenovatie uw dak bijvoorbeeld energiebesparender maken door een betere isolatie. Mocht u alleen een paar kleine beschadigingen aan het dak hebben kan dakreparatie volstaan. Maar dakrenovatie kan verstandig zijn als uw dak al een tijdje meegaat en u vaak tegen dezelfde problemen aanloopt.

Dakinspectie Zeist

Kleine beschadigingen kunnen verergeren en op lange termijn leiden tot hoge onkosten. Het tijdig laten renoveren van het dak helpt om deze onveilige situaties, en de hoge onkosten die ze met zich mee kunnen brengen, te voorkomen. Wacht dus niet te lang bij het opmerken van dit soort beschadigingen, maar trek zo snel mogelijk bij een professionele dakdekker aan de bel.

Bent u onzeker over de conditie van uw dak? Wij van Dakspecialist Vriezen B.V. brengen deze graag in kaart door middel van een dakinspectie. Het is raadzaam om dit standaard één keer in de paar jaar te laten doen. Bij een dakinspectie wordt er gekeken naar plekken die een risico vormen voor lekkage, beschadigingen in de dakbedekking en in de dakgoot.

Kosten dakrenovatie Zeist

De kosten van dakrenovatie hangen af van de grootte van het dak, het soort beschadigingen en het type dakbedekking. Zo is bitumen veel voordeliger dan dakpannen, en is het renoveren van een plat dak veel minder werk dan het renoveren van een schuin dak. Gemiddeld kost het renoveren van een plat dak 1500 euro, en het renoveren van een schuin dak 5000 euro.

Waar rekening mee houden bij dakrenovatie

Er zijn een aantal dingen die u mee kunt nemen in uw overweging als u het dak laat renoveren. Het kan bijvoorbeeld verstandig zijn het met andere dakwerkzaamheden te combineren. Zo zou u het kunnen combineren met het laten reinigen van uw dak, of het plaatsen van dakisolatie.

Daarnaast kunt u erop letten dat er geen warmteverlies ontstaat door ongewenste luchtstromen. Laat u verzekeren van een goede luchtdichtheid van het dak. U kunt er ook eens over nadenken of het mogelijk is dat er asbest aanwezig is in het dak. In dat geval is het verstandig om gelijk voor een hele nieuwe dakbedekking te gaan. Tot slot kan het, zeker bij hevigere ingrepen, nodig zijn om ook een architect in te schakelen. U kunt dit met uw dakdekker overleggen.

Contact met Dakspecialist Vriezen B.V. voor dakinspectie of dakrenovatie

Bij Dakspecialist Vriezen B.V. werken we veilig en snel. We bieden scherpe prijzen en professionele resultaten. Onze dakdekkers helpen u graag met het vinden van een gepaste oplossing voor uw dak. Daarbij kunnen we ook met u meedenken over de combinatie met andere dakwerkzaamheden.

Wilt u uw dak laten inspecteren of renoveren, en bent u hiervoor op zoek naar een deskundige dakdekker? In Zeist kunt u Dakspecialist Vriezen B.V. inschakelen voor iedere dakrenovatieklus. Stel het niet onnodig uit en schakel zo snel mogelijk professionele hulp in. Bel naar 085 - 106 15 37 of maak gebruik van het contactformulier .