Daklekkage in Zeist

Het is nog vroeg, maar u bent al in de weer met de natte plek op uw plafond. Schroom niet om bij daklekkage Zeist contact op te nemen met een dakdekker uit de buurt. Wat er ook aan de hand is met uw dak, een dakdekker van Dakspecialist Vriezen B.V. geeft u aan de telefoon direct handige tips en komt snel bij u langs. Op onze website kunt u alles vinden over daklekkages en wat wij precies voor u kunnen betekenen. Liever direct een dakdekker spreken? Bel ons op 085 - 106 15 37.

Daklekkage Zeist: wat te doen?

Vaak is de oorzaak van de lekkage wel bekend en kan er snel actie ondernomen worden. Dit is belangrijk omdat er een grote kans is op schade als gevolg van de lekkage. Soms drupt er water uit uw plafond. Vang dit water op, zodat u uw vloer beschermt. Vergoedt uw opstalverzekering eventuele schade, dan kunt u ook alvast foto’s maken van het lek. Schuine daken, maar ook platte daken moet u niet zomaar beklimmen. De hoogte van het dak wordt vaak onderschat en een val van uw dak kan rare

Onze werkwijze bij daklekkage in Zeist

Door bij daklekkage Zeist met een voorafgestelde heldere werkwijze te werken, kunnen wij de kwaliteit van onze diensten blijven garanderen. Eerst moeten we het probleem met uw dak in kaart brengen. Door goed naar u te luisteren weten we precies wat onze volgende stap moet zijn. Vervolgens gaan wij met u in overleg over wat de volgende stap is. Om een definitief beeld te krijgen van uw dakprobleem willen wij uw dak eerst ook nog even bekijken.

Wij controleren uw gehele dak, zodat we alle mogelijke oorzaken van de lekkage uitsluiten. Ook dakkapellen, dakramen en alle kieren en naden controleren wij. Wij delen het resultaat van de dakinspectie met u en kunnen meer zeggen over de kosten die een dakreparatie met zich mee zal brengen. Wij doen u een voorstel voor daklekkage repareren en mocht u daarmee akkoord gaan, dan plannen we een afspraak met u in. Tijdens ons werk houden wij nauw contact met u over onze werkzaamheden.

Oorzaken lekkage dak

Een daklekkage wordt vaak veroorzaakt door schade aan uw dak. Gaat het om een losse dakpan, dan is dit zo gefixt. In geval van achterstallig onderhoud moet er misschien iets meer aan uw dak gebeuren. Temperatuurs- en luchtvochtigheidswisselingen, plantengroei en dieren laten hun sporen achter. Het effect van dakonderhoud wordt vaak onderschat. Dakonderhoud kan het risico op daklekkage Zeist namelijk aanzienlijk verkleinen.

Lekkage plat dak

Twee bekende oorzaken van een lekkage plat dak zijn een scheur in de dakbedekking en de waterafvoer die niet naar behoren werkt. Een plat dak kan niet zonder een goed functionerende waterafvoer. Dit moet snel gerepareerd worden. Hetzelfde geldt voor een kapotte dakbedekking. Een plat dak repareren vergt wel wat handigheid. Ziet u dit niet zitten, dan staat een ervaren dakdekker van Dakspecialist Vriezen B.V. klaar om uw dak te repareren. Bel direct op 085 - 106 15 37.

Lekkage schuin dak

Een lekkage schuin dak is vaak het gevolg van problemen met dakpannen. Ook een verstopte dakgoot of een kapot of loszittend verbindingsstuk kan de boosdoener zijn Indien mogelijk verhelpen wij de lekkage graag direct. Uiteraard overleggen wij alles met u. Wij verhelpen een daklekkage door een losse dakpan direct voor u, maar plannen even een nieuwe afspraak met u in indien het om een groter probleem gaat.

Bel gerust bij daklekkage in Zeist

Vandaag uw daklekkage repareren? De dakdekkers van Dakspecialist Vriezen B.V. staan altijd voor u klaar. Bij ons kunt u rekenen op vertrouwde service en heldere afspraken over de reparatie van uw daklekkage in Zeist. Bel gerust indien u informatie wilt of een afspraak wilt maken. Wij zijn bereikbaar op 085 - 106 15 37.